Бербатов: Реал може да се е поуморил от победите


Бербатов: Реал може да се е поуморил от победите
Снимка: БГНЕС

1390 0

Българската футболна звезда Димитър Бербатов взе отношение по въпроса с кризата в Реал Мадрид. За около една седмица "белите" се отдалечиха на 12 точки от титлата в Испания, отпаднаха от Купата на Краля и от Шампионска лига.

"В Реал нещо очевидно не е наред. На хартия те все още имат добър състав, но поради някаква причина нищо не им се получава. Може ли отборът да се е уморил от победи? След 3 успеха в Шампионска лига играчите може да са позагубили мотивация", коментира нападателят.

Бербатов взе отношение и по въпроса с бъдещия треньор на тима, като според слуховете Сантяго Солари ще бъде заменен от бивш наставник на мадридчани - Жозе Моуриньо или Зинедин Зидан.

"Моуриньо остави съмнения след напускането си, но играчите го уважават и той може да разклати ситуацията. Той знае как да побеждава, а в Реал това е необходимо. А ако през лятото те предложат много пари на Почетино, на него ще му е трудно да им откаже", допълни бившата звезда на Манчестър Юнайтед. А какъв огромен вътрешен скандал е провокирало отпадането на Реал от Шампионска лига - вижте в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички