Феновете на Цървена звезда се изгавриха с агитката на съперник (ВИДЕО)


Феновете на Цървена звезда се изгавриха с агитката на съперник (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

3571 0

Освен, че феновете на Балканския полуостров са едни от най-крайните и същевременно верни на отбора си привърженици в световния футбол, те неведнъж са доказвали, че проявяват изключителна креативност, когато се стигне до осмиване на противниковата агитка. Пример за това са феновете на Цървена звезда от последния им мач за първенството срещу Войводина (Нови Сад).

В съботната вечер лидера в Сръбската Суперлига прие на стадион „Райко Митич“ третия в класирането Войводина. Двете агитки не са особено приятелски настроени помежду си и това се видя на самата среща. Фенове на „звездашите“ бяха сложили говорител, насочен към сектора на гостуващата агитка. Всеки път щом феновете на Войводина се опитваха да започват ново скандиране или песен, то биваше прекъсвано от мелодията от популярната анимационна поредица „Шантави рисунки“ (‘Looney Tunes’).

В крайна сметка домакините спечелиха срещата с 2:0 след голове на Ел Фарду Набуан и Марко Гобелич. А ето каква забавна ситуация се случи в Македония през уикенда.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички