Уникални 45 минути: Адриен Рабио показа на какво е способен в средата на терена на Франция


Уникални 45 минути: Адриен Рабио показа на какво е способен в средата на терена на Франция
Снимка: Getty Images

1474 0

Един от основните състезатели в националния отбор на Франция - Адриен Рабио, продължава да впечатлява на най-големия спортен форум за годината - Световното първенство по футбол в Катар.

Футболистът на Ювентус се представи на много високо ниво в мача срещу Дания от група "D" на Мондиала. През първото полувреме статистиката отчете, че халфът е записал почти 96% успеваемост в подаванията си, 30 докосвания на кълбото, 4 спечелени дуела, 2 успешни намеси и една пресечена топка.

Мнозина се съмняваха в способността на Рабио да води халфовата линия на "петлите", след като стана ясно, че Н'Голо Канте и Пол Погба - любимците на Дешан, пропускат първенството в Катар.

Адриен Рабио се представи изключително и срещу Австралия в първия мач на световния шампион, като дори записа името си и сред голмайсторите в срещата. Той оформи страхотно дуо в средата на терена, партнирайки си със звездата на Реал Мадрид - Орелиен Чуамени.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как Ричарлисон от Бразилия прикова погледите на 4 милиона футболни фенове.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички