Уж фен на футбола, а с немислим гаф: Бойко Борисов обърка най-елементарното за Лионел Меси


Уж фен на футбола, а с немислим гаф: Бойко Борисов обърка най-елементарното за Лионел Меси
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: Lap.bg и Getty Images

9075 0

Лидерът на ГЕРБ и бивши министър-председател на България Бойко Борисов в много случаи се е изтъквал като футболен фен. По време на провеждащото се Световно първенство по футбол обаче той не се прояви в особено добра роля чрез познанията си.

И то като се има предвид, че става въпрос за основна информация, която касае една от емблемите на този спорт през 21-ви век (а и като цяло в историята му). Борисов спомена голямата звезда на Аржентина и ПСЖ - Лионел Меси.

След като Бойко Борисов се сравни с Лионел Меси, той спомена: "И Меси е на 31 години, но като влезе, вкара първия гол". Разбира се, актуалната възраст на Бълхата е 35 години, тъй като той е роден на 24 юни 1987 година.

Бойко Борисов обърка възрастта на Лионел Меси

На футболните привърженици в действителност би им се искало и Меси, и Роналдо да са по-млади с поне 4-5 години, за да може да ги наблюдаваме по-дълго, но реалността не е такава.

"ГЕРБ има два варианта - премиер си имаме, мисля че все още в ГЕРБ по-добър от мен няма. Само че такова правителство на малцинството надали е най-доброто за стабилност в момента. По-скоро още не е узрял политическия елит...и Меси е на 31 г., но като влезе, вкара първия гол. България си има Меси в това отношение, и това съм аз.

Вторият вариант пред нас е да предложим вариант за премиер, който все пак да мине и да има разговор и да обясни на тези колеги, че катастрофата в която вече сме се ударили, но дали ще продължим да се търкаляме, ще донесе непоправими последици. Колегите ще си заминат в еврозоната, в Шенген, нас ще ни откъснат като котва и ще ни оставят като буфер срещу бежанците. Това преди години беше първата идея, срещу която така съм тропал по масата, че не можете да си представите" - бе цялото изказване на Борисов пред медиите.

Всички най-интересни и важни новини за Световното първенство по футбол в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички