Капитанът на Бразилия след отпадането: Боли много, но трябва да вдигнем глава


Капитанът на Бразилия след отпадането: Боли много, но трябва да вдигнем глава
Снимка: Getty Images

2204 0

Капитанът на Бразилия Тиаго Силва се опита да остане позитивен, доколкото е възможно, след отпадането на четвъртфинал на Световното първенство срещу Хърватия. "Селесао", сочени за фаворит номер 1 и преди първенството, и в неговото начало заради впечатляващите победи, отстъпиха след изпълнение на дузпи.

"Трудно е да се говори. Но трябва да вдигнем главите. Гордея се с момчетата заради това, което показахме. Но, за съжаление, има го във футбола да се развият така нещата. Но когато имаш цел, когато загубиш много важен мач, цел за много хора, за цялата нация, тогава боли много", каза Тиаго Силва след мача, цитиран от Ройтерс.

"Но в момента е времето, когато трябва да вдигна глава и да се вземем в ръце. Нямаме друга алтернатива. Аз съм човек, който колкото пъти е падал, винаги е намирал сили да продължи", допълни той. Селекционерът Тите обаче прие нещата по-зле и хвърли оставка. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички