Вижте как малкият Гризман се бори за автографи на Световното (ВИДЕО)

Фрнеската звезда Антоан Гризман е сред големите звезди на Световното първенство по футбол 2018. Той ще е лидерът на френската  атака, като очакванията са дори да се бори за голмайсторския приз по време на шампионата Русия. Но дори той е започнал футболната си одисея като хлапе, пленено от футболната игра.

Оказва се, че Гризман е бил уловен едва на 7-годишна възраст той се е докоснал до най-големите футболисти в историята на Франция - тези, които спечелиха Мондиал 2018. Кадрите, които ще видите под статията, за заснети по време на подготовката на "петлите" за домшания шампионат, а невръстният Гризман дори дава интервю, след като е завоювал няколко ценни автографа.

Лопетеги: Много съм разстроен, но все пак ще станем шампиони

Бившият вече селекционер на Испания Хулен Лопетеги проговори след скандала с неговото уволнение, дошло ден преди началото на Световното първенст...

20 години по-късно самият Гризман носи огромна радост на малките фенове, като никога не отказва снимки и автографи, носейки същия кеф на малките си фенове, какъвто самият той е изпитвал. Гледайте:

Още по темата

Please select answer!