Неспортсменско поведение: Англия опита да вкара по време на хърватската радост (ВИДЕО)

Отборът на Хърватия се класира за финала на Световното първенство по футбол 2018, след като победи Англия в продълженията на срещата. Така за първи път в своята история страната от Балканския полуостров ще играе на финал на подобен турнир.

През първите 45' "трите лъва" бяха далеч по-добрият тим на терена в Москва и заслужено взеха аванс след чудесно изпълнение на Киърън Трипиър. След почивката обаче Хърватия изравни, а постепенно и превзе играта и стигна до изравнително попадение чрез Иван Перишич и така се стигна до продължения. Там Марио Манджукич бе точен, за да хвърли всички хървати в екстаз край флагчето за корнер до вратата на съперника.

ВИДЕО+СНИМКИ: Хърватия не спа, десетки хиляди излязоха по улиците

"Съборихме Англия", "С господ напред ставаме шампиони", "Ние сме в пламъци, но не сме изгорели". Това са само част от заглавията в днешната преса...

Много любопитен, и в същото време не толкова притен момент, бе заснет от фен на "шахматистите". Докато Манджукич и компания бяха наскачали един върху друг, за да се радват на попадението, тимът на Гарет Саутгейт занесе топката до центъра и подхвана атака към вратата на Хърватия, където сам бе стражът Субашич. Очкавано Джунейт Чакър не позволи атаката да бъде завършена и топката бе върната обратно в центъра.

Още по темата

Горещи оферти

Please select answer!