ВИДЕО: Моуриньо се уби от смях, след като го попитаха за... контузените


ВИДЕО: Моуриньо се уби от смях, след като го попитаха за... контузените

1690 0

Мениджърът на Тотнъм Жозе Моуриньо изглежда беше "ял" нещо смешно, преди да се яви на пресконференцията преди мача с Челси. Португалецът избухна в заразителен смях, когато журналист му зададе въпрос за... контузените звезди на тима. Както е известно, в момента в лазарета са Хари Кейн, Хюн Мин Сон и Деле Али.

"Хюн Мин Сон претърпя операция. Някаква идея за колко време ще е извън игра?", запита журналистът на име Гари. "Съдейки по думите на пресаташето, за седмици. За няколко седмици. В продължение на голям брой седмици. Няколко месеца", отговори Моуриньо, смеейки се.

"Беше хубаво да видим Кейн в сряда. Той изглеждаше енергичен на връчването на наградата на семейството на Джими Грийвс", продължи журналистът и тук треньорът се разсмя истерично. "Благодаря, Гари. Според последна информация, той изглежда нормално, да", беше отговорът. "А относно Деле Али...", започна колегата ни, а Моуриньо отговори през смях: "О, боже, Гари! Ти си мой приятел! Деле Али е добре". А как мениджърът е мотивирал един от новите си играчи - Стивън Бергвайн, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички