ВИДЕО: Двойник на Юрген Клоп побърка мрежата с празненствата си с английски фенове


ВИДЕО: Двойник на Юрген Клоп побърка мрежата с празненствата си с английски фенове
Снимка: caughtoffside.com

3676 0

Двойник на мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп буквално подлуди социалните мрежи, след като беше уловен в кадър да празнува с английските фенове преди двубоя с Германия от 1/8-финалите на Европейското първенство по футбол. "Трите лъва" победиха Бундестима с 2:0 и продължават към четвъртфиналите на турнира.

В социалните мрежи се появиха кадри, на които човек, приличащ досущ на Юрген Клоп, празнува заедно с английските фенове пред стадиона преди началото на двубоя между Англия и Германия. Той е облечен с екип на Ливърпул, което обърка мнозина потребители в мрежата.

Двойникът на немския наставник е качен върху раменете на фен на Англия и отпива бира, пеейки песни преди началото на двубоя с Германия. Това, разбира се, няма как да е треньорът на Ливърпул, който наскоро дори беше спряган за следващ треньор на Бундестима - информации, които се оказаха неверни. 

Големият "грешник" за Германия в двубоя с Англия се оказа звездата на отбора Томас Мюлер, който направи фрапантен пропуск в края на мача (видео и подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички