Шефът на "Пътна полиция": Семерджиев е системен наркоман


Шефът на "Пътна полиция": Семерджиев е системен наркоман
Снимка: МВР

2742 0

Футболистът Георги Семерджиев, който блъсна с джипа си и уби две момичета в София, е системен наркоман. Миналата седмица той е бил заловен да шофира след употреба на наркотици. Това заяви директорът на "Пътна полиция" към СДВР Тенчо Тенев на изслушване в СОС.

"Водачът, който управлява този автомобил, е системен наркоман. Свидетелството му сме го отнели за изтичане на контролни точки", каза той. През 2014 г. и 2016 г. са му образувани досъдебни производства за това, че управлява без свидетелство за правоуправление. 

"Миналата седмица столичната полиция го залавя да шофира след употреба на наркотици. Отнето му е и швейцарското свидетелство за управление, което притежава. Същият водач след известно време слага фалшиви номера на автомобила и започва да се движи по улиците на София", обясни още Тенев. 

"На 10-ата минута след катастрофата бяхме на мястото на тежката катастрофа в София на бул. „Черни връх“. Изключително тежка и неприятна гледка. Ние сме административно наказващ орган. По-големите институции – прокуратура и съд, трябва да вземат решение дали този човек трябва да бъде съден", допълни той.

"Семерджиев е приведен в ареста на Националната следствена служба на „Г.М. Димитров“. Повдигнато му е обвинение, което предвижда затвор от 5 до 20 години", каза Ясен Тодоров, зам.-директор на НСлС, пред "Нова". А ето какво каза братът на футболиста за инцидента.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички