Стоичков посочи най-добрите трима играчи и треньор през 2020-а


Стоичков посочи най-добрите трима играчи и треньор през 2020-а
Снимка: Instagram

4714 0

Най-успелият български футболист Христо Стоичков взе участие в анкетата за новата награда "The One", учредена от "Presion Alta". В нея се взема мнението на фигури от аржентинския и световния футбол, които избират трима футболисти и треньор, които са били най-добри през годината. На играчите се дава различен брой точки.

За най-добър Стоичков, очаквано, избра капитана на Барселона и Аржентина Лионел Меси. На второ място той постави звездата на Ювентус Пауло Дибала, който също е аржентинец. На трето място Камата постави съотборника на Меси на "Камп ноу" Луис Суарес. За него българинът отбеляза, че е 'страхотен голмайстор", а за Дибала посочи, че има привилегирован ляв крак и е спечелил шампионата на Италия. За Меси той заяви: "Не беше трудно".

За най-добър треньор Стоичков избра мениджъра на Ливърпул Юрген Клоп. "Защото Ливърпул чакаше толкова години, за да спечели Висшата лига и те го направиха", обясни той. А кой е най-добрият аржентински треньор според него вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички