Златан Ибрахимович критикува ЛеБрон Джеймс: Прави това, в което си добър


Златан Ибрахимович критикува ЛеБрон Джеймс: Прави това, в което си добър
Снимка: Getty Images/Gulliver

1732 0

Футболната суперзвезда Златан Ибрахимович е известен с пиперливия си език, който често използва, за да атакува различни личности. Този път ексцентричният швед се "захапа" с баскетболната легенда ЛеБрон Джеймс, като причината е активистките и политически позиции на баскетболиста.

Според Златан ЛеБрон трябва да се фокусира върху това, в което е най-добър, и да не се занимава с теми, които не му влизат в работата. "Прави това, в което си добър. Аз играя футбол, защото съм най-добър във футбола, не съм политик. Ако бях политик, щях да се занимавам с политика.

Това е първата грешка, която известните хора правят, когато станат известни и влязат в определен социален статус. За мен е по-добре да избягвам определени теми и да правя това, в което съм най-добър, защото в противен случай не изглежда добре", заяви Ибра по отношение на ЛеБрон, който е много активен в социалните мрежи по политически теми.

Наскоро ЛеБрон Джеймс получи смъртни заплахи (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички