Какво е мечтаел да чуе от любовта на живота си Марадона след смъртта си?


Какво е мечтаел да чуе от любовта на живота си Марадона след смъртта си?
Снимка: Getty Images/Guliver

7977 0

Sportlive.bg вече ви съобщи за шоуто отпреди 15 години, в което легендата на футбола Диего Марадона говори за това какво иска някой ден, когато умре, да пише на гроба му. Вчера, 25 ноември, аржентинската икона почина след инфартк, по-малко от месец след 60-годишния си юбилей.

В същото шоу - "La Noche del 10", интервюиращият пита бившия футболист какво би искал да му каже на сбогуване Клаудия Виляфаня. Това е единствената съпруга на дон Диего, от която са двете му дъщери Далма и Джанина. С нея той е поддържал добри отношения и след раздялата им. "Дори да си мъртъв, пак те обичам", е разтърсващият отговор на Марадона на въпроса.

Това участие на легендата е от периода, в който той се изявяваше като телевизионен водещ. Той създаде въпросното предаване, в което бяха интервюирани фигури от спорта и шоубизнеса на само от Аржентина, но и от цял свят. Между другото, Клаудия Виляфаня е една от седемте жени, които промениха живота на седем големи футболисти (вижте как и кои са останалите 6 дами тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички