Съдът оневини Пол Гаскойн по обвинението в сексуално посегателство


Съдът оневини Пол Гаскойн по обвинението в сексуално посегателство

415 0

Бившата звезда на английския национален отбор Пол Гаскойн бе намерен за невинен по обвинението в сексуално посегателство. Срещу 52-годишния Гаскойн имаше оплакване от жена, която той целунал по време на пътуване във влак.

Журито в "Тийсайд Краун Корт" определи Гаскойн за невинен, но обмисля дали срещу него не трябва да се повдигне друго обвинение за побой. Гаскойн заяви на журито, че не е имал сексуални намерения, когато е целунал непознатата, за която заяви, че е била тормозена от трети пътник. Версията на колоритния бивш футболист е, че е извършил деянието, за да повдигне самочувствието на жената, която е била наречена от друг пътник "дебела".

Гаскойн се разплака на съдебната пейка днес, докато слушаше присъдата на журито. Той обаче все още е под угрозата да бъде намерен за виновен за побой, тъй като "по незаконен начин умишлено е приложил сила спрямо друг човек, който не е дал съгласието си". Наказанието за подобно провинение е по-малко от това за сексуално посегателство. Решението на журито ще бъде взето по-късно днес.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Левски


Цифрите и фактите, които казват, че Георги Тодоров трябва да води Левски за постоянно

Онзи ден колеги установиха, че Петър Хубчев е спечелил едва 51,5% от мачовете си начело на Левски. Затова за...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама