Потрес! Съпругата на бивш турски национал предложила над 1 млн. евро за убийството му


Потрес! Съпругата на бивш турски национал предложила над 1 млн. евро за убийството му
Снимка: Getty Images/Gulliver

3843 0

Доста шокираща история бе разказана от турските медии. Съпругата на бившия турски национал Емре Ашик е наела убиец, който да убие мъжа ѝ. Ягмур Ашик предложила на убиеца 10 милиона турски лири (1,1 милиона евро) за убийството на бившия футболист и помолила изпълнителя да намери безопасно място за погребението.

Планът обаче се провалил, след като убиецът разказал всичко на самия Ашик. Ягмур и партньорът ѝ Ерди Сунгуру ще бъдат обвинени в опит за убийство. Първоначално тя поискала от гаджето си да убие съпруга ѝ.

"Имах връзка с Ягмур. Мислеше само за наследяване на богатството на Емре. Тя ме помоли да го убия, но аз отказах. Веднъж тя ми донесе парче месо - искаше да стрелям в него. Опитах се, но затворих очи. "Ти не можеш да го направиш", са част от показанията на Сунгур.

Тогава Сунгур представил Ягмур на убиец, който излежавал присъда в затвора за убийството на трима души. Според обвинението Ягмур е предоставил на убиеца пистолет и заедно са потърсили подходящо място за погребение на Ашик. В последния момент убиецът се отказал от плана и докладвал за всичко. 46-годишният Емре и Ягмур Ашик се ожениха през 2012 г. и все още са женени, а двойката има три деца. След края на кариерата си Ашик успешно се занимава със строителен бизнес.

Подобна история имаше и в Сърбия, когато сексбомба изневери на бивш сръбски национал, а после прати мафията след него - ето историята.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички