Кубрат Пулев: Подкрепям протестите и хората, които искат да живеят добре


Кубрат Пулев: Подкрепям протестите и хората, които искат да живеят добре
Снимка: БГНЕС

2494 0

Кубрат Пулев коментира продължаващите вече над 100 дни антиправителствени протести в България. Според него, "ако са реални протестите", то ги подекрепят, тъй като по този начин хората се борят да живеят по-добре.

"Смятам, че ако се реални протестите, да, лично аз ги подкрепям, подкрепям хората, които искат да живеят добре, които не са глупаци, не са се примирили и вярват, че могат да живеят по-добре. Винаги се съмняваме дали протестите са платени или не, сигурно има и хора, които са платени, има и хора, които обичат България, милеят за България, отиват с децата си и ги учат да си отстояват правата.

Трябва да си отстояваме правата, няма го принцът на белия кон, той трябва да се създаде от всеки един от нас, трябва да повярват хората - млади, възрастни, по-възрастни, че не са второ качество народ. Не знам защо пенсионерите трябва да получават по 250-300 лева пенсия, това е жалко и обидно към техния живот. Хората трябва да бъдат будни и да изискват", коментира Пулев пред bTV. А как Кобрата обясни изказването си за тена на Джошуа и опита за расистки скандал, в който искаха да го забъркат - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички