Бивша звезда на Реал Мадрид: Със съотборник имахме много развратни нощи


Бивша звезда на Реал Мадрид: Със съотборник имахме много развратни нощи
Снимка: Guliver/GettyImages

2625 0

Бившият футболист на Реал Мадрид Ройстън Дренте разкри как с няколко бивши свои съотборници са имали бурни нощи в Мадрид. Нидерландецът игра на "Сантяго Бернабеу" в периода 2007-2012 година.

"Имах много страхотни вечери с Гути... Развратни вечери. Често се мотаехме с Уесли Снайдер, Робиньо и Гонсало Игуаин. Уесли и аз от време на време можехме да пресичаме червената линия. Имаше моменти, когато и Игуаин се присъединяваше към нас. Понякога прекарвахме вечери вкъщи и Гути се обаждаше на Гонсало: "Приятелю стани нека да направим нещо", заяви Дренте, цитиран от "Mundo Deportivo".

"Веднъж с Гути решихме да избягаме през нощта въпреки факта, че бяхме обещали на семействата си и клуба да не го правим. Отворихме вратата, поставихме колата на неутрална предавка и я спуснахме надолу по хълма. В края на улицата запалихме двигателя, за да не забележи никой нашето излизане", допълни нидерландецът.

"След като се разходихме, на връщане повторихме действията си. Изключихме двигателя, избутахме колата по хълма. След това се върнахме в базата и се престорихме, че сме спали цяла нощ. Никой не разбра какви ги вършехме в действителност", завърши Дренте. А дъщерята на кой собственик на гранд бе набедена, че е правила оргия със 7 мъже вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички