Легендарният Роберто Карлош избра между Меси, Роналдо и Неймар


Легендарният Роберто Карлош избра между Меси, Роналдо и Неймар
Снимка: Getty Images

3480 0

Легендарният краен бранител Роберто Карлош даде своя отговор на един от най-прочутите въпроси в света на футбола - Меси или Роналдо. Бившият ляв бек не се посвени преди да разкрие избора си за най-добър играч на новото време.

"В днешни дни, когато приказваш за футбол, говориш за Неймар, Меси и Роналдо. Кристиано работи, за да надгражда. Що се отнася до Златната топка или която и да е друга награда, там не гласуват просто някакви хора, става въпрос за такива, които разбират футбола, които следят представянето на играчите и избират най-добрия в света", коментира бразилецът пред "Fox Sports".

"Гледам го как тренира ежедневно и начинът, по който работи е вълнуващ. Той иска да се подобрява с всеки изминал ден. Това е разликата с Меси. Лео е феномен, но тази страна на Кристиано - тренировки, професионализъм, фокус, мотивация, успех... Той има предимство пред всички други", допълни бившата звезда на Реал Мадрид.

Наскоро пък 49-годишният Световен шампион се извини на току напусналия си "лос бланкос" сънародник Марсело, който записа бляскава кариера с белия екип именно на поста, на който се подвизаваше преди време и самият Карлош

Ето причината, поради която се стигна до извинението

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички