Луиш Нани: Като дете просех на улицата и живеех с плъхове и гущери


Луиш Нани: Като дете просех на улицата и живеех с плъхове и гущери
Снимка: Getty Images/Guliver

3351 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед и Португалия - Луиш Нани, говори за трудното детство, което е имал. Футболистът на американския Орландо споделя, че като малък не е имало какво да яде и с брат му са просили по улиците на Лисабон.

"Като дете нямах какво да ям, борехме се за живот. В къщата но имаше много плъхове и гущери и дори бяхме свикнали с тях. Когато сте дете, можете да се адаптирате към всичко. Но това, с което не можете да свикнете, е гладът", заяви Нани, цитиран от "The Players Tribune". "Когато болката е толкова силна, че сякаш нещо се впива в кожата ви. Изпитвал съм го често. Брат ми и аз просихме по улиците на Лисабон. Решихме да просим, а не да крадем", допълва португалецът.

Луиш Нани беше на 17 години, когато подписа със Спортинг (Лисабон), а след 4 години премина в Манчестър Юнайтед. С английския гранд крилото 4 пъти спечели Висшата лига и веднъж - Шампионска лига. Друг футболист на "червените дяволи", който още е в тима, пък е правел салта по улиците за парче хляб (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички