ВИДЕО: Лолита на Гришо е оперирала носа си, преди да плени тенисиста


ВИДЕО: Лолита на Гришо е оперирала носа си, преди да плени тенисиста
Снимка: Instagram

7576 0

Новата приятелка на Григор Димитров Лолита Османова си е направила пластични операции след развода си с милиардерския син Гаспар Авдолян, разкрива "24 часа". 25-годишната рускиня е "сменила" лицето си, вероятно през 2017 година.

На снимки преди сватбата ѝ Лолита изглежда доста различно - острите ѝ черти изведнъж стават женствени и миловидни през последната година. Този поразителен ефект не се постига само с добър гримьор, а най-вече с помощта на един от най-добрите пластични хирурзи в Бевърли Хилс, който се грижи за вечната младост на звезди като Дженифър Лопес и Дженифър Анистън.

Османова има стройна фигура, но не харесвала носа си още от тийнейджърските години. След развода с Гаспар решила, че е време да легне под скалпела. Обонятелният ѝ орган е претърпял метаморфоза в две насоки - пилене на върха и изтъняване. Преди красавицата е обработвала носа си със специален фотошоп, но това вече не се налага, защото тя се радва на холивудска красота. Към разкрасителните процедури Лолита добавила и съвсем малко филъри в устните. Изданието разкрива причината и за раздялата на Григор с Никол Шерцингер - вижте я тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички