Коронавирус прати в болница сестрата на Роналдо, която отричаше пандемията


Коронавирус прати в болница сестрата на Роналдо, която отричаше пандемията

4090 0

Сестрата на Кристиано Роналдо Катя Авейро е приета в болница заради усложнения след заразяване с коронавирус. Португалката се е разболяла на 17 юли и е била под изолация вкъщи, но след това състоянието ѝ се е влошило, развила е пневмония и на 23 юли е била приета в болница във Фуншал.

"Спазвам всички указания на лекарите и се възстановявам благодарение на екип от медици, които се грижат за мен. Но аз все още следвам убежденията си и вярвам, че това не е проклет вирус, породен от алчността на нашия свят. Във всеки случай, се подобрявам всеки ден, а още по-добре е, че съм отслабнала, така че не е толкова лошо. И семейството ми е близо. Ще говоря за състоянието си в социалните мрежи от първо лице", написа Авейро в Instagram.

През октомври 2020 г. сестрата на футболната звезда заяви, отново в социалните мрежи, че пандемията от коронавирус е измама. Повод за изказването ѝ стана положителният тест на Роналдо.

"Вярвам, че днес хиляди хора ще разберат много за тази пандемия, за тестовете и предпазните мерки, както аз ги разбрах. Това е най-голямата измама, която съм виждала в живота си", заяви Катя тогава.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички