Григор Димитров официално показа новата си любима (СНИМКА)


Григор Димитров официално показа новата си любима (СНИМКА)
Снимка: Instagram

4481 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров сложи край на спекулациите относно личния си живот. Гришо публикува снимка с новата си любима Лолита Османова в профила си в Instagram.

В последните дни двамата неспирно качват снимки от едни и същи места по едно и също време. Въпреки това, двамата засега нито са обявили взаимоотношенията си официално, нито бяха качвали снимка един с друг в социалните мрежи, в които иначе са толкова активни. В момента двамата са в прочутия алпийски курорт Анси.

СТИЛ И КЛАСА ОТ НОВАТА ДАМА ДО ГРИГОР ДИМИТРОВ (СНИМКИ)

Лолита за първи път се появи в медийното пространство по време на турнира във Виена, където от трибуните подкрепяше Григор.  Веднага след това започнаха и медийните спекулации по темата. Според тях  Държавният клуб в Монте Карло е събрал първата ракета на България с новата му приятелка. Там родната тенис звезда обичайно тренира, а красивата рускиня е играела тенис, но за забавление.

Както SportLive.bg вече ви разказа, 25-годишната рускиня също е тренирала тенис в миналото. Започнала е от 8-годишна възраст и е играла до пълнолетие, но се отказва заради контузии.

А с каква жена се захваща Гришо - сватба за $25 милиона, развод заради $65 млн. -  - вижте в нашия материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички