"Най-злата жена е до теб", написал на Роналдо чичото на Джорджина


"Най-злата жена е до теб", написал на Роналдо чичото на Джорджина
Снимка: Instagram

3672 0

Половинката на Кристиано Роналдо Джорджина Родригес дотолкова се е възгордяла от връкзата си със звездата, че се е отрекла от всички свои роднини, вероятно с изключение на сестра си. Такова впечатление създават думите на нейния чичо Хесус, който тези дни се оплака, че тя е спряла да го търси, откакто е започнала връзката ѝ с футболиста на Манчестър Юнайтед.

Хесус споделя, че е огорчен от отношението на дамата, която преди да се влюби в Роналдо, беше продавачка в бутик на "Гучи". Той смята, че Джорджина е зла и го е написал на Роналдо в социалните мрежи, но едва ли португалецът е прочел това.

"Написах във Фейсбук на Кристиано: "Най-злата жена е на твоя страна и ако искаш да знаеш за това, свържи се с мен, ще ти разкажа", сподели мъжът, а думите му бяха цитирани от "The Sun".

Недоволна от звездоманията на гаджето на Роналдо е и нейната леля Лидия. "Тя спря да звъни на чичо си и баба си в деня на раждането (на Алана Мартина вероятно, бел.ред.). Опитахме се да ѝ се обадим и се оказа, че си е сменила номера. Сега всички ще разберат колко е безсрамна", казва жената. Преди няколко години пък медия разкри, че Джорджина е зарязала и баща си и така вбеси Роналдо. 

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Висша лига

"Отвличания, грабежи и корупция: Откъде са парите на Роман Абрамович - разследване"

Руският олигарх Роман Абрамович продължава да бъде едно от най-обсъжданите имена във Великобритания. Собственикът...

Реклама
Най-четени новини

виж всички