Играч от Висшата лига, обвинен в изнасилване, получи удължена гаранция за трети път


Играч от Висшата лига, обвинен в изнасилване, получи удължена гаранция за трети път
Снимка: Getty Images/Guliver

695 0

Футболист от Висшата лига, арестуван миналото лято във връзка с предполагаемо изнасилване, е с нова удължена гаранция до началото на юли. Мъжът, който отрича обвиненията и продължава да играе за клуба си, беше арестуван за първи път през юли миналата година на адрес в северен Лондон след оплакване, подадено от жена на около 20 години.

Докато беше в ареста, се появиха и други две обвинения за изнасилване срещу различни жени, но тогава полицията потвърди, че няма да бъдат предприети допълнителни действия във връзка с тях.

Говорител на столичната полиция потвърди пред Mirror Football, че гаранцията е удължена за трети път. В предишно изявление полицията каза: "На 4 юли в полицията беше докладвано твърдение за изнасилване на жена на около 20 години. Беше съобщено, че предполагаемото изнасилване е станало през юни 2022 г.".

След първоначалния арест на играча неговият клуб заяви, че той няма да бъде отстранен, докато продължава полицейското разследване. Запознати сме с обвиненията, които в момента са обект на полицейско разследване“, казаха от клуба, пише "Mirror". Все още не е ясно кой е играчът, като имаше твърдения, че е национал на тима си и се е готвел за участие на Световното първенство в Катар. А каква е ситуацията с Дани Алвеш, който е арестуван заради обвинение в изнасилване - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички