Икер Касияс се развел със Сара Карбонеро заради българка?


Икер Касияс се развел със Сара Карбонеро заради българка?
Снимка: Getty Images/Guliver

7652 0

Българка е завъртяла главата на легендата на Реал Мадрид Икер Касияс, като именно заради нея вратарят се е развел със съпругата си Сара Карбонеро. Това стана ясно от испанско телевизионно предаване, в което разкриват, че Касияс и въпросната българка са поддържали връзка от 2017 година насам.

Жена на име Надя Александрова е била в близки отношения с Касияс от много време, разкрива предаването "Салваме" по телевизия "Телесинко". Те научават тази информация от бившия приятел на 29-годишната българка. Нещо повече - предаването намира телефонния номер на Александрова и се свързва с нея директно в ефир.

“Откъде научихте? Майко, мила! Малцина знаеха за това! Той ми има доверие. Страхувам се как ще реагира. Отношенията ни са сложни. Много сме близки и се нуждаем един от друг. Заедно сме от две години и беше много трудно да запазим тайната“, признава българката.

Надя обаче отрича да носи вина за провала на брака на знаменития вратар. „Не съм аз причината за развода. Не се чувствам като човек, който е развалил брака и семейството им“, категорична е Александрова, която работи в автомобилния бранш, а освен това е популярен инфлуенсър.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички