Джорджина за единственото лошо нещо с Кристиано Роналдо, как COVID-19 помага за него?


Джорджина за единственото лошо нещо с Кристиано Роналдо, как COVID-19 помага за него?
Снимка: Getty Images/Guliver

2601 0

Партньорът в живота на мегазвездата Кристиано Роналдо - Джорджина Родригес, даде интервю за Sportweek, в което говори за живота си с португалската мегазвезда в Торино. Тя разкри и любопитни подробности от ежедневието им.

Освен това, Джорджина сподели и че Кристиано Роналдо не е в настроение, след като е загубил двубой, но и че той е съвсем наясно, че не може винаги да печели, защото това е футболът.

"Научих много от него. Той ми помага, учи ме, мотивира ме. Първоначално ме беше срам да тренирам до него. Той е Кристиано Роналдо. Но след това всичко се промени. Той е моето вдъхновение и голямата ми любов. Семейството е моят приоритет и децата и партньорът ми са на първо място. Имаме къща с градина, където децата могат да играят. Нищо не ни липсва. Хората в Торино ни харесват и съм щастлива тук.

Разбира се, не можем да ходим да пазаруваме, но благодарение на предпазните маски, успяхме да избягаме няколко пъти. Преди няколко години дори отидохме на кино. Кристиано е страхотен баща. Най-добрият партньор, за когото съм мечтала.

Ако мач не мине добре, той не е особено щастлив. Все пак, той знае какво представлява футболът. Понякога печелиш, а понякога губиш. Трябва да го приемеш и винаги да опитваш да се подобряваш. Той напълно ме изненада и завладя. Той е самокритичен, отговорен и обича това, което прави. Перфектната комбинация" - сподели Джорджина.

А преди това Джорджина свали дрехите и показа секси тяло за списание (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички