Антъни Джошуа се е самоизолирал заради среща със заразения с коронавиврус принц Чарлз


Антъни Джошуа се е самоизолирал заради среща със заразения с коронавиврус принц Чарлз
Снимка: Getty Images/Gulliver

3682 0

Двукратният световен шампион в тежка категория на бокса Антъни Джошуа се е самоизолирал у дома си, след като е научил, че принц Чарлз е заразен с коронавирус. Британският боксьор се среща с кралското семейство преди 16 дни и е решил сам да вземе мерки. 

Джошуа обаче успокои, че се намира в отлично състояние. "Антъни следва всички инструкции на властите и е в отлично състояние. Пожелава на всички заразени бързо възстановяване и благодари на всички медицински работници на "предната линия", се казва в съобщението в социалните мрежи на суперзвездата в бокса.

71-годишният престолонаследник е със слабо изразени симптоми. Принц Чарлз и съпругата му Камила са се самоизолирали в Шотландия. Съпругата му е с отрицателен резултат от теста за коронавирус. През последните дни принцът е участвал в много мероприятия затова е невъзможно да се определено къде точно се е заразил.

Великобритания заема 10-то място в света по разпространение на коронавируса. Той е установен при над 8 хил. души. До този момент починалите са 422 души, а оздравелите 135.

Следващият плануван двубой на Антъни Джошуа е срещу Кубрат Пулев, като българинът заяви, че е готов да се бие дори и пред празни трибуни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички