Благой Георгиев вече преговаря за закупуването на македонски отбор


Благой Георгиев вече преговаря за закупуването на македонски отбор
Снимка: БГНЕС

3853 0

Бившият български национал Благой Георгиев е в столицата на Северна Македония Скопие, за да преговаря за закупуването на местния гранд Вардар, съобщава македонското издание sportmedia.mk.

Според информацията Георгиев е планирал да остане само няколко часа в Скопие, но е удължил престоя си, за да може да свърши повече работа около евентуалното придобиване на клуба, който се намира в много затруднено финансово положение.

Георгиев се е срещнал с играчите и ръководството на клуба и ги е уверил, че при добро развитие на обстоятелствата, дълговете на клуба от 2,9 милиона евро, повечето от които към футболисти, ще бъдат изплатени. За да се реализира сделката Георгиев трябва да свърши и доста работа по документацията, но според изданието фактът, че той отделя толкова време за това, показва сериозните му намерения.

По-рано тази година бившият футболист на Славия, Алавес, Цървена Звезда, Дуисбург, Терек и Амкар Перм разкри, че има желание да купи футболен клуб, като впоследствие стана ясно, че се е насочил към Вардар Скопие, който е един от най-титулуваните македонски отбори.

А кой европейски консорцуим представлява Благо Георгиев за закупуването на Вардар - вижте тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички