Новак Джокович и съпругата му са с отрицателни тестове за коронавирус


Новак Джокович и съпругата му са с отрицателни тестове за коронавирус
Снимка: Getty Images/Guliver

1575 0

Първата ракета в света Новак Джокович и съпругата му Йелена са дали отрицателни тестове за коронавирус. За неговия положителен тест стана ясно на 23 юни, две дена, след като стана ясно, че първата ни ракета Григор Димитров е заразен и когато заочнаха да се тестват взелите участие в демонстративния турнир Adria Tour.

33-годишният Джокович и съпругата му Йелена нямаха симптоми и се чувстваха добре, но следваха всички препоръки на лекарите и се намираха в самоизолация.

Положителни проби дадоха също хърватинът Борна Чорич, сърбинът Виктор Троицки и бременната му жена, както и няколко от треньорите на тенисистите. Финалната част на турнира в хърватския град Задар бе отменена. На спортните мероприятия в Сърбия и Хърватия нямаше никаква социална дистанция между зрителите на трибуните, а играчите и другите присъстващи на корта също не спазваха никакви мерки, като се прегръщаха, правиха си общи снимки, разменяха си един микрофон на пресконференцията и т.н.

Най-фрапиращи бяха кадрите от партито, което Джокович организира след турнира в Белград, на които се вижда как той и други именити тенисисти като Григор Димитров и Александър Зверев са голи до кръста в нощен клуб и бурно се забавляват.

Междувременно, стана ясно, че Джокович може да бъде съден заради Адриа Тур.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички