Защо Юмтити от Барселона се парфюмира на полувремето?


Защо Юмтити от Барселона се парфюмира на полувремето?
Снимка: Getty Images/Guliver

1449 0

Защитникът на Барселона Самюел Юмтити изненадващо призна за странна практика по време на мачовете си. Французинът разкри, че се пръска с парфюм преди тренировка или на полувремето на мачовете, в които участва.

Юмтити сподели, че използва тази практика още от времето, в което играеше в Олимпик Лион. Той посочи, че идеята му е дадена от бившия футболист на Реал Мадрид Мамаду Диара.

"Започнах да го правя в Лион. Мамаду Диара дойде да тренира с резервния отбор, в който играех по това време. Винаги беше с парфюм. Попитах го защо се ароматизира преди тренировка, когато е очевидно, че ще се изпоти", разказа бранителят пред "L'Equipe".

"Той ми каза: "Благодарение на този парфюм спечелих много титли в Мадрид. Там всички си слагат парфюм на почивката на мачовете". От този ден си казах, че и аз ще го правя. В Барселона, мисля, че не съм единственият, който го прави. И затова спечелихме толкова много титли", допълни Юмтити със смях. Вижте тук с каква достойна постъпка се отличи Лионел Меси по време на мача с Райо Валекано

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички