Вдъхновение от Кобрата: Репортерка целуна колоездач след интервю (ВИДЕО)


Вдъхновение от Кобрата: Репортерка целуна колоездач след интервю (ВИДЕО)
Снимка: Instagram

3908 0

Комичен момент беляза интервю на репортерката Линде Меркпоел с белгийския колоездач Стийн Стийлс. Спортистът бе интервюиран преди обиколката на Фландрия в неделя, когато той е журналистката се целунаха по устните, макар и съвсем случайно.

Меркпоел прегърна Стийлс, за да го целуне приятелски по бузата. В този момент той мръдна с цел да върне "услугата" и... засечката стана. Двамата се целунаха, но по устата. Репортерката публикува видео от момента, като написа към него: "Съжалявам, скъпи, мога да ти обясня".

Видеото набързо се завъртя в социалните мрежи и за нула време събра милиони гледания. Колоездачът призна пред белгийско издание, че е получил стотици съобщения. "Представих се много слабо на обиколката, но никога не съм получавал толкова внимание", заяви белгиецът, който финишира на 110-о място.

В медиите, а и потребители в социалните мрежи коментират, че двамата са били "вдъхновени" от българския боксьор Кубрат Пулев, който след победата си над Богдан Дину в САЩ целуна репортерката Джени Суши. Наскоро Кубрат призна, че съжалява за стореното. Подробности вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички