Вайналдум шокира Ван Дайк с коледен подарък (ВИДЕО)


Вайналдум шокира Ван Дайк с коледен подарък (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

2582 0

През миналия сезон Ливърпул разполагаше с уникална атака и бележеше голям брой голове, но подобно на предходните години, те имаха сериозни проблеми в защита. Играчите на Юрген Клоп лесно допускаха голове и за всички бе ясно, че трябва да бъде привлечен централен защитник.

На 27 декември миналата година от Ливърпул се похвалиха, че трансферна цел №1 на Юрген Клоп Върджил ван Дайк ще се присъедини към отбора. От тогава защитата на мърсисайдци изглежда по различен начин и това е видимо за всички.

Сега, година по-късно отново празнуваме Коледа, а на "Мелууд" халфът Джорджино Вайналдум се престори на Дядо Коледа и раздаде подаръци на съотборниците си. Най-голямо внимание привлече подаръкът за Ван Дайк, който е "винен" за големия брой сухи мрежи на отбора през последната година. Поради тази причина Вайналдум подари на холандеца чисто бели листа (от английски - "Clean Sheet").

ЮРГЕН КЛОП ИМА НА ТЕЛЕФОНА СИ СЕЛФИ САМО С ЕДИН ФУТБОЛИСТ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички