ВИДЕО: Солвейг се разкая за "туърка", засипа Хьогерберг с извинения

Френският диджей Мартин Солвейг се наложи да поднася извинения, след като сгафи по време на церемонията по връчването на "Златната топка" в Париж снощи. Музикантът попита първата футболистка в историята, получила "Златната топка" (събитието се случи снощи) - Ада Хьогерберг, дали иска да туърква след получаването на отличието.

"Обясних всичко на Ада Хьогерберг и тя ми каза, че е разбрала, че това е било шега. Въпреки това поднасям своите извинения на всички, които са се почувствали обидени от моите думи. Най-важното - още веднъж поздравявам Ада", написа Солвейг в Туитър.

ВИДЕО: Меси се гипсира в присъствието на синеока красавица

Забавна случка беляза представянето на първия в света смартфон "Finney". Той бе с участието на футболната суперзвезда Лионел Меси, който представ...

По-късно той направи и видеообръщение в социалната мрежа. "Малко съм изненадан от това, което чета в социалните мрежи, тъй като не съм искал да обидя никого. Това беше шега, може би лоша, искам да се извиня за това, че съм я обидил. Не знаех, че това ще се сметне за престъпление", призна диджеят.

Самата футболна звезда призна, че нито се е обидила, нито се е разстроила след инцидента. "Не бях разстроена. След церемонията той дойде при мен и се извини, но аз така и не бях възприела това насериозно. В крайна сметка спечелих "Златната топка", коментира норвежката спортистка.

Вижте какво точно се случи в този материал.

Още по темата

Please select answer!