Трагедия в Етър: Бащата на Дани Младенов се удави в язовир


Трагедия в Етър: Бащата на Дани Младенов се удави в язовир
Снимка: БГНЕС

5677 0

Голяма трагедия е сполетяла една от звездите на Етър - Даниел Младенов, преди днешния двубой с Ботев (Враца). Неговият баща Венцислав, който е дългогодишен воден спасител, се е удавил в язовир Дренов дол, съобщи "Монитор".

Инцидентът е станал в неделя, когато Младенов е отишъл с група приятели на въпросния язовир. Около 15,30 часа той внезапно е изчезнал и приятелите му подават сигнал на телефон 112. Пет минути по-късно на мястото е пристигнала линейка, но от мъжа е нямало и следа.

Едва днес водолази от ГДБПЗН са успели да извадят тялото на спасителя. Тялото е откарано за аутопсия, където ще се установи причината за смъртта. Възможно е на Младенов да му е прилошало, според говорителя на ОДМВР-Кюстендил Катя Табачка.

Според "Монитор", който цитира "запознати с водоема", язовирът е много коварен, тъй като след определено разстояние от брега дълбочината рязко се увеличава, а водата става ледена и направо смразява кръвта. "Възможно е точно поради тази причина сърцето на Венци да е спряло и той да е потънал", коментират кюстендилци.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички