Томи - красивият малък брат на Тайсън Фюри, който не иска да е в сянката му

Тайсън Фюри отново прикова всички погледи към себе си с експресната си победа над Том Шварц рано тази сутрин в САЩ. Британецът си спечели куп комплименти, след като съумя да остане непобеден на ринга като професионалист. Малцина обаче знаят, че звездата има по-малък брат, който също е боксьор. Запознайте се с Томи Фюри, за когото ни разказа радио "Times".

"Шкембето ускорява ударите ми, а "сникърс" ме развеселява" - историята на сензацията Анди Руис

Вчера сутринта българско време светът на бокса бе разтърсен от сензационната загуба на звездата Антъни Джошуа срещу Анди Руис. Тя бе първо пораже...

Томи е на 20 години и основното му занимание също е боксът. На него дължи перфектното си телосложение, което в съчетание с красивото му лице му носи доста фенки. По-неизвестният Фюри в момента участва в риалити предаването "Островът на любовта", където е заформил любовен триъгълник.

Вижте тази публикация в Instagram.

I’m coming!!🦁💣....

Публикация, споделена от Tommy TNT Fury (@tommytntfury) на

А какъв е Томи Фюри? "Честен, харизматичен и очарователен", както сам се определя. И не иска да стои в сянката на батко си, а търси свой собствен път.

"Аз съм отделен човек и го показах с цялата си боксова кариера. Не искам да бъда обозначаван като негов по-малък брат, аз съм отделна личност и върша най-доброто, което мога да направя в живота си", заявява чаровникът.

Вижте тази публикация в Instagram.

Not long now you guys excited!🔥💣....

Публикация, споделена от Tommy TNT Fury (@tommytntfury) на

"Никога няма да посоча кой всъщност съм. Няма да лъжа, ако ме попитат, тогава ще кажа. Но това няма да е нещо, с което ще се хваля, защото не ми е такъв стилът", споделя Томи. Вижте историята на братовчеда на братя Фюри - Хюи Фюри, в този материал.

Още по темата

Please select answer!