Създателят на българското училище в Ел Ей: Суши е евтина златотърсачка


Създателят на българското училище в Ел Ей: Суши е евтина златотърсачка
Снимка: Instagram

9242 0

Евгени Веселинов - главен редактор на bulgariCa.com - сайтът на българската общност в Калифорния, защити Кубрат Пулев от нападките на Джени Суши. Той бе навсякъде през цялата седмица с екипа на Пулеви в Коста Меса и бе единственият роден журналист, отразил събитията "на място" и направил интервюта "на живо" с братята. Веселинов е човекът, заснел последните кадри на Пулев и американската журналистка Дженифър Равало преди интервюто с целувката.

"Ако внимателно погледнете нейните кадри и нейната физиономия, излъчване и самия тон – то се усеща лъжата. Това, че я опипвал по задните части – изобщо не го вярвам. За мен е абсолютна измислица и се е възползвала най-вероятно, тъй като не е имало възможност за свидетели, които да защитят Кубрат", заяви пред bTV Веселинов.

"Законите, колкото са на страната на дамите в Щатите, в Калифорния има едно много, даже по-силно отношение към тях и в тяхна защита и полза. И те това използват. Това, което казват за "gold digging", или златотърсачките. Съвсем не са малко тези, които опитват, опитват, някои успяват", продължи Веселинов, който от години живее в Лос Анджелис. Създател е на първото българско училище там, както и на първия роден вестник.

"За мен нещата опират до една евтина златотърсачка – търсачка на миг слава, която играе ролята на жертва за пари и имидж... Откровено казано, въобще не съм обърнал внимание на Равало. Тя с нищо не направи впечатление. Тя направи впечатление, след като видяха реакцията на Кубрат, когато реши, че може да изкара някой лев и оттам тръгнаха нещата", допълни журналистът.

"С екипа на Пулеви изкарах доста време и мога да Ви кажа едно: това са хора, които, победили или не, приемаха абсолютно всички... Кубрат живееше за този двубой. Даваше всичко за този двубой и една седмица не спря да тренира и да търси начин да се зарежда. Това е едно голо обвинение за мен", категоричен бе Веселинов. Другият, който защити Кубрат, беше агентът му Ивайло Гоцев. Вижте какво каза той в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички