Стоичков снима филм за украинските кавалери на "Златната топка"


Стоичков снима филм за украинските кавалери на "Златната топка"
Снимка: принтскрийн

1612 0

Българският носител на "Златната топка" Христо Стоичков е бил доскоро в Украйна, където има бойна задача. Камата е с мисия да снима филм за тамошния футбол, който ще се нарича "Три "Златни топки". Филмът ще проследи кариерата на тримата украинци, спечелили мечтаното от всеки футболист отличие - Олег Блохин, Игор Беланов и Андрий Шевченко.

"Да се надяваме, че ще дойде ден, когато в Украйна ще се роди още един носител на "Златната топка" или "Златната обувка". Знам колко трудно е да се спечелят тези трофеи. На мен ми струваше дълги и трудни години работа. Но получиш ли тази награда, държейки я в ръцете си ти разбираш, че не напразно толкова много си работил", призна Стоичков пред изданието "FootBoom".

"Радвам се да бъда в страната, подарила на света други носители на "Златната топка". Всъщност, дойдох в Украйна, за да снимам голям филм за украинския футбол. Той ще се казва "Три "Златни топки". Правил съм интервю с Олег Блохин на стадиона на Динамо. В Одеса планирам да се срещна с Игор Беланов. Що се отнася до третия кавалер на "Златната топка" - Андрий Шевченко, той ще ме чака в Лондон", разказа българската легенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички