Стартира гласуването за спортен талант на публиката на "Еврофутбол"


Стартира гласуването за спортен талант на публиката на "Еврофутбол"
Снимка: Еврофутбол

718 0

От 3-ти до 19-и май “Еврофутбол“ провежда гласуване за „Спортен талант на публиката“, чрез който българският букмейкър ще финансира още един спортист, кандидатствал по едноименната програма през 2019 година. На сайта talanti.eurofootball.bg в меню „Гласуване на публиката“ всеки може да даде своя вот за един измежду 45 индивидуални спортисти, които не успяха да спечелят финансиране по „Спортни таланти“ след провеждането на националния конкурс.

За да се зачете гласът Ви, трябва да изберете своя фаворит и да кликнете върху бутона „Гласувай“. Ще се отвори прозорец, в който трябва да въведете адреса на електронната си поща. На нея автоматично ще Ви бъде изпратен линк. Задължително трябва да последвате линка, за да потвърдите гласа си. От един имейл адрес може да се гласува само веднъж и за един кандидат, а харесванията във Фейсбук не влияят на резултата.

Състезателите, които участват в анкетата, са на възраст между 10 и 27 години от 17 вида спорт. Най-много представители има таекуондото – осем спортисти, следва леката атлетика със седем и т.н. Кандидатите за „Спортен талант на публиката“ са подредени по азбучен ред на вида спорт, който практикуват.

Спортният талант на публиката за 2019 г. ще бъде този спортист, който е получил най-много гласове по време на цялата анкета, а неговото име ще стане ясно на 20-ти май. Той ще бъде финансиран от „Еврофутбол“, а своя символичен чек ще получи на специална церемония, чиято дата ще бъде обявена допълнително. Организаторите не толерират всякакви опити за манипулация на вота, като запазват правото си да дисквалифицират участници при наличието на подобни действия. Вижте пълните правила на анкетата тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички