След удара от Николета Валери се утешава в познати обятия


След удара от Николета Валери се утешава в познати обятия

5059 0

Чували ли сте максимата "Старата любов ръжда не хваща"? Има прекрасен пример за нея, а именно любовта между Валери Божинов и поп-фолк певицата Алисия. След разделите, които претърпяха и двамата, сега отново са си близки. В едно от последните си интервюта фолк дивата Алисия сподели малко повече за отношенията с бащата на детето си:

"Радвам се, че с Валери отново сме приятелски настроени един към друг. Дружбата между нас беше изчезнала по време на брака му с Николета. Сега говорим всеки ден по телефона и се разбираме чудесно".

Очевидно изпълнителката побърза да натрие носа на Николета Лозанова, която се развежда с Божинов. Но и самата Ни Ло не изглежда да страда много, тъй като дни след раздялата с футболиста нов мъж се появи до нея.

Приближени до Алисия твърдят, че е много вероятно отношенията й с Валери от приятелски да прераснат в нещо по-голямо. В същото време чалга звездата не поиска да каже нещо повече за раздялата й с Ники Михайлов. Само сподели, че и с него са запазили добрия тон помежду си. Това кара околните да смятат, че връзката им не е съвсем приключила.

Заформя се нов любовен триъгълник между двамата футболисти и Алисия. Този път обаче плеймейтката Николета Лозанова ще гледа отстрани.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички