Еден Азар с брутален отговор на критиките, че се появил в Мадрид с голямо шкембе


Еден Азар с брутален отговор на критиките, че се появил в Мадрид с голямо шкембе
Снимка: Guliver/GettyImages

4722 0

Звездата на Реал Мадрид - Еден Азар, призна, че през миналото лято е качил малко повече килограми по време на почивката си. След трансфера му от Челси белгиецът бе доста критикуван за наднормено тегло, но той призна, че е успял след това да ги свали в рамките на 10 дни.

"Истина е, не мога да лъжа. Когато съм на почивка, съм на почивка. Качих пет килограма през лятото. Аз съм от хората, които много бързо качват тегло, след което много бързо свалят. Когато бях в Лил, тежах 72 килограма, след това качих мускулна маса и станах 75. Понякога стигам до 77, а през лятото станах 80, но след това ги свалих за десет дена", коментира Азар пред медия в родината си.

Постепенно Еден започна да показва своя потенциал, след като в първите срещи не игра особено силно. Точно, когато започна да навлиза във форма обаче той се контузи и е аут от игра от ноември. Белгиецът има едва 1 гол в 13 мача за „Лос Бланкос“ до момента през кампанията, като е дал и 4 асистенции. По всяка вероятност Азар трябва да се завърне в игра за двубоя с Атлетико (Мадрид) - (подробности в този материал).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички