Скандал: Нацелиха Везенков с кроасан в главата по време на мача с Исландия (ВИДЕО)


Скандал: Нацелиха Везенков с кроасан в главата по време на мача с Исландия (ВИДЕО)
Снимка: Twitter

2963 0

Мъжкият ни национален отбор по баскетбол постигна изключително важна победа с 88:86 над Исландия в среща от група F на първия дял от квалификациите за Световното първенство в Китай догодина. Двубоят в „Арена Ботевград“, който бе от огромно значение и за двата отбора, бе изключително драматичен, но в крайна сметка българите се поздравиха с успеха.

Най-резултатен за „лъвовете“ бе звездата на тима Александър Везенков, който приключи с 19 точки, към които добави и 7 борби. С по 13 точки пък се отличиха Станимир Маринов и Божидар Аврамов, а 12 добави Христо Захариев.

С днешния успех България вече е с актив от 2 победи и 3 загуби, какъвто е и този на исландците. В последния ни мач от групата, на 2 юли, момчетата на Любомир Минчев гостуват на Чехия.

Срещата обаче бе белязана от един много куриозен момент. Той се разигра по време на една от почивките. Докато отборът на Любомир Минчев слушаше указанията, опаковка с кроасан уцели звездата на българския тим Александър Везенков. Това се случи, след като момиче от мажоретния състав реши да хвърли кроасан към феновете, но нацели Везенков в окото.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички