Шерцингер се сваля на млад ръгбист: Отскоро съм сама, а ти си секси


Шерцингер се сваля на млад ръгбист: Отскоро съм сама, а ти си секси
Снимка: Getty Images/Guliver

3653 0

Певицата Никол Шерцингер за втори път потвърди, че вече не е с Григор Димитров и си няма гадже. Този път тя направи това в открит флирт с нов спортист, този път ръгбист - Бен Фодън. Това се случи по време на снимките на британския "X-Factor", където 41-годишната Никол е съдия.

След изявата на сцената на триото "Трай стар", в което влиза и Фодън, Шерцингер привлече вниманието на публиката към начина, по който ризата на Бен разкрива доста мускулестите му гърди. Преди изпълнението на „Трай стар“ пък Никол била чута да казва на колегата си Саймън Коуел: "Тези мъже са изключително секси. От скоро съм сама и съм готова за нови запознанства“.

Саймън обаче коментирал изказването на певицата с думите" "За теб повече никакви спортни звезди, скъпа“, без съмнение намеквайки за романите на Никол с пилота от Формула 1 Люис Хамилтън и българския тенисист. Трябва да се отбележи и че ръгбистът-певец е женен, и то отскоро. Не е случайност, че и Фодън е по-млад от певицата - на 34 години. А как по-рано Никол разкри, че вече не е с Григор вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички