СНИМКИ: Разкошната жена, която бута Един Джеко към успехите


СНИМКИ: Разкошната жена, която бута Един Джеко към успехите
Снимка: Инстаграм

5738 0

Босненският нападател на Рома Един Джеко прави много добър сезон, увенчан с две важни попадения във вратата на Барселона в Шампионска лига, до голяма степен довели до елиминирането на каталунския гранд. Джеко вкара единственото попадение за своя тим при 1:4 на "Камп ноу" и даде тон за успеха с 3:0 в Рим, разписвайки се за 1:0.

Миналата година също бе силна за Джеко - той вкара 28 гола в Серия А, стана голмайстор на тима, помогна за сребърния медал на своя отбор в края на сезона и стана първият играч, вкарал 50 гола за националния отбор на Босна и Херцеговина.

‘In the garden of memory, in the palace of dreams... that is where you and I shall meet’ #aliceinwonderland 🦋

Публикация, споделена от Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) на

За успеха през миналия сезон Един сподели, че е допринесло щастието да стане баща - дъщеричката му Уна го вдъхнови и му даде сили за успехите на терена. Сега го вдъхновява и малкият му син. Има обаче и едно друго вдъхновение, което от години бута Джеко напред. Това е неговата съпруга Амра Силайджич, една от най-красивите жени на Балканите. По професия тя е модел и актриса, но в момента "работи" съпруга и майка.

Sretan 8. mart drage žene! Da vam osmijeh lice krasi svaki dan u godini... ❤️

Публикация, споделена от Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) на

Амра става победител в международен конкурс за красота още на 16 години и напуска неспокойната Босна в посока Париж, където започва работа. Родената в Сараево босненка става известна и получава интереса на много богати и влиятелни мъже. Когато още нямала 18 години, станала съпруга на босненски бизнесмен, от когото родила дъщеря София. През 2007 година обаче двамата се разделили.

Амра се преместила да живее в САЩ и възродила кариерата си, макар това да бил най-трудният момент в живота ѝ", както признава самата тя. "Много е тежко да се озовеш нечакана в чужда страна, с дете на ръце", казва хубавицата.

В кариерата обаче ѝ потръгнало - започнала да получава предложения за роли във филми и сериали. Босненката била забелязана от самия Енрике Иглесиас, който я поканил да се снима в клипа му към песента "No Me Que Digas". Според думите ѝ обаче двамата са просто приятели.

☀️ #sunlover

Публикация, споделена от Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) на

С Един красавицата се запознава на сватбата на сестра му, където Амра била гостенка от страна на младоженеца. Футболистът, както признава сам по-късно, не познавал голямата звезда на Босна. Тя обаче била осведомена за успехите му на терена.

My family, my everything ❤️ #familyiseverything Photo by our dear @lauragozziphotography

Публикация, споделена от Amra Silajdžić Džeko (@amra_silajdzic) на

Джеко и Амра започват връзка и той купува за любимата си луксозна вила на брега на Адриатическо море, където двамата сами, а и в компанията на голямото си семейство, прекарват свободното си време.

Госпожа Джеко също не е безразлична към спорта: тя се увлича от джогинг, йога, таекуондо и бокс.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички