СНИМКИ: Луда фенка на Меси, вбесила жена му, стана "Мис Дупе 2019"


СНИМКИ: Луда фенка на Меси, вбесила жена му, стана "Мис Дупе 2019"
Снимка: Instagram

6278 0

Бразилският модел на "Плейбой" Сузи Кортес стана победителка в конкурса „Miss BumBum 2019”, съобщава „Дейли Мейл”. Второ място е присъдено на Райан Лаура Суза от Франция, а трето място зае британката Джесика Лопес. Церемонията по награждаването се състоя в град Мексико.

Конкурсът „Miss BumBum” е създаден през 2011 г. от предприемача Какау Оливър. В продължение на 8 г. състезанията се провеждат в Бразилия, като на финала участват 27 момичета – по едно от всеки щат. Условията на конкурса изключват участничките да използват хирургически услуги за промяна на размера и вида на задните си части.

През 2018 г. състезателките в конкурса са представили рентгенови снимки като доказателство, че нямат импланти. Фотосесията има за цел да привлече вниманието към проблемите със смъртността вследствие на пластични операции за увеличаване на дупето.

Тази година състезанието придоби международен характер. В него участваха жени от Великобритания, САЩ, Канада, Австралия, Испания, Франция, Германия, Португалия, Мексико и Бразилия. Трябва да се отбележи, че бразилката е луда фенка на Лео Меси и бе принудила жена му Антонела да я блокира в Instagram. А на кое специално място Сузи си татуира името на Меси вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички