СНИМКИ: Бразилска волейболистка призна, че е била жената до Емилиано Сала


СНИМКИ: Бразилска волейболистка призна, че е била жената до Емилиано Сала
Снимка: Instagram

3468 0

Бразилска волейболистка призна, че е била жената до загиналия футболист на Кардиф Сити Емилиано Сала. Името на спортистката е Луиза Унгерер и според твърденията ѝ тя е била във връзка с аржентинеца от 2017 година насам до смъртта му.

Волейболистката и Сала се запознават в Нант, където той е играл за футболния клуб на града, а тя за волейболния. Като доказателство за отношенията им Унгерер публикува своя снимка със Сала, на която, според думите ѝ, двамата отбелязват 31-годишния ѝ рожден ден. Седмица по-късно футболистът загина, след като самолетът, който го превозваше от Нант до Кардиф, се разби над Ла Манша.

Бразилката е разказала, че Емилиано Сала е бил много щастлив от факта, че е подписал с члена на Висшата лига, тъй като е смятал английското първенство за най-доброто в света. Унгерер признала още, че е разговаряла с футболиста в деня на изчезването му, но не пожелала да разкрива детайли.

"Той беше човек с чисто сърце, от време на време дори наивен. До последно се надявах, че всичко ще бъде наред. Беше много мъчително да следя новините за него. Сега трябва да бъда щастлива, не толкова заради себе си, но и заради него. Ще се постарая да бъда толкова щастлива, колкото е възможно, защото това е, което той иска", споделя волейболистката пред "Globo Esporte".

Любимата на трагично загиналия играч дори му остави послание в Instagram: "Благодаря ти за това, което си. Ще те обичам вечно!". Кучето на Сала също страда неимоверно за него. Подробности вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички