СНИМКА: "Насилената" от Неймар припадна по време на разпита по случая

Нахила Де Соуса, жената, която обвинява Неймар в изнасилване, е припаднала, докато е давала показания по случая в полицейски участък в Сао Пауло, съобщават в страната. Бразилският модел е загубила съзнание и е била изнесена на ръце от единия от адвокатите си - Данило Гарсия де Андраде.

Въпросният мъж е закарал потърпевшата в болница в Сао Пауло. Вероятно става дума за нервен срив.

До "изнасилването" от Неймар се стигнало, защото не носел кондом?

Бразилката, която иска да съди Неймар за изнасилване, разкри защо се е стигнало до това да откаже секс на футболиста. Както е известно, 26-годишн...

Преди да припадне, Де Соуса е заявила, че не може да предостави цялото видео, заснето по време на втората ѝ среща с футболната звезда, а именно тази след предполагаемото изнасилване. Причината за това е, че според думите ѝ някой е влязъл незаконно в дома ѝ и е откраднал таблета ѝ. Липсват още часовника на жената и пари.

По-рано пък самият Неймар е бил в Рио де Жанейро, за да даде показания. Бразилецът е давал показания почти два часа. Адвокатката му Майра Фернандес заяви, че той е разяснил всичко на властите, като е останал напълно спокоен и е настоявал, че е невинен. А как Нахила Де Соуса атакува словесно своя "насилник" вижте в този материал.

Още по темата

Please select answer!