Рефер от Първа лига е участвал в сбиване след Нова година


Рефер от Първа лига е участвал в сбиване след Нова година
Снимка: БГНЕС

1663 0

Елитен български рефер, който свири в Първа лига, е участвал в сбиване в нощта на Нова година, информира bTV. Става дума за Стефан Апостолов, който е депутат и е син на кмета на Симитли Апостол Апостолов. Сбиването е започнало заради гърмене на бомбички.

Според информация на actualno.com, собственикът на строителната компания "Агромах" Методи Бачев е хвърлял бомбички в центъра на града по време на новогодишното тържество. Това не се е понравило на Апостолов, който е бил издал забрана за използване на пиротехнически средства, и той е направил забележка на своя съгражданин. Бачев обаче е започнал да ругае и псува кмета и се е стигнало до сдърпване, но двамата са били бързо разтървани.

Actualno.com информира и че няма пострадали в сбиването, следователно информацията за човек с избити зъби не отговаря на истината. Разпространява се и версия чрез Facebook група с името "АнтиГЕРБ", че Апостолов и синът му празнували в заведение, като не се уточнява дали то е на Бачев, и че се подигравали на охраната, като в един момент охранител им се нахвърлил и ударил здраво кмета. Тепърва обаче се чака официално Районната прокуратура да даде подробности по случая и да изясни нещата. А на кой български отбор е фен Стефан Апостолов вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички