Разстреляха бивш футболен национал на ЮАР


Разстреляха бивш футболен национал на ЮАР
Снимка: БГНЕС

3068 0

Бившият футболен национал на Южна Африка Марк Бачелор бе застрелян в своя автомобил, недалеч от дома си в Йоханесбург от двама мъже на мотоциклети, съобщават медиите в страната. Бачелор, който игра за местните Орландо Пайрътс и Кайзер Чийфс, е починал на място след произведени седем изстрела. Свидетел на случката е станал неговият градинар, който е останал невредим.

От местната полиция потвърдиха за трагедията, но все още не знаят кои са нападателите и какви са били техните мотиви. "Той е застрелян от двама души на мотоциклети, но вещите и парите му са останали непокътнати. Все още разследваме инцидента и изясняваме мотивите за това убийство", заявиха органите на реда.

Бачелор бе свидетел по делото на параолимпийския лекоатлет Оскар Писториус по време на процеса срещу него за убийството на годеницата му през 2013 г. По време на заседанията по делото Бачелор често е в половината на залата, в която седи семейството на убитата. След едно от тях Писториус го заплашва, че ще му счупи краката.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички