Разкритие: В Бразилия съдят "жертвата" на Неймар за неплатен наем

Интересни подробности излязоха около бразилския модел, която обвини суперзвездата Неймар в изнасилване. Оказва се, че госпожица Нахила Тринидад де Соуза е сериозно закъсала финансово. И има странно съвпадение около нея - в деня преди да подаде жалба срещу футболиста, тя е била осъдена в Бразилия да плати сериозна за нея сума.

На 14 май г-ца Соуза е осъдена да плати глоба от 26 000 реала (5,9 000 евро) заради неплатени наеми в срок от август миналата година. Тя е получила и заповед за принудително извеждане от наетата къща. Според бразилската преса жалбоподателката има друг дълг - от 4160 реала (959 евро) на Панамериканското училище по изкуство и дизайн. Делото е в съда от средата на април.

Тревога 10-а степен за Неймар - обвинен е в изнасилване (ДОКУМЕНТИ)

Сериозни проблеми застигнаха звездата на ПСЖ и Бразилия Неймар, и то точно преди участието му на Копа Америка с националния отбор. Оказа се, че с...

Бившият съпруг на 26-годишния модел - Естивейн Алвеш, също говори в ефир за нея и заяви, че е добра жена. Той разкри, че общият им 5-годишен син страда от това, което се случва. Детето било голям фен на най-известния футболист в страната, но страдало от тормоз в училище и не ходело на занятия поради тази причина. Тормозът идва след раздухването на скандала с изнасилването и след като Неймар публикува снимките, които моделът му е пращала.

"Те изложиха сина ми. Неймар направи това. Детето не ходи на училище заради това. А самата тя не е добре физически. Казва ми, че отскабва прогресивно, тъй като е спряла да се храни", заяви Алвеш, цитиран от maria.pt. Вижте в този материал какво смущаващо видео от нощта след предполагаемото изнасилване се появи в Туитър. 

Още по темата

Please select answer!