Разкриха ужасната причина Луис Енрике да напусне "Ла Фурия"


Разкриха ужасната причина Луис Енрике да напусне "Ла Фурия"
Снимка: Getty Images/Gulliver

26733 0

От известно време насам Луис Енрике бе възпрепятстван да изпълнява задълженията си като национален селекционер на Испания и това притесни целия футболен свят. Отсъствието му край тъчлинията в мачовете на "Ла Фурия" бе обяснявано винаги със "семейни причини". Най-после стана ясна истината защо впоследствие Енрике дори се отказа от поста си и селекционер на Испания стана негов помощник. Оказа се, че семейството на специалиста е изправено пред наистина труден момент и едната от дъщерите им се бори със "сериозно заболяване".

Това обяснение на случващото се с треньора се е появило по време на сватбата на национала Серхио Рамос и тв водещата Пилар Рубио, пише lacoctelera.top. На тържеството някои от гостите са говорили за личния живот на наставника. Те са разкрили, че той и съпругата му Елена Куйел се борят със здравословен проблем на една от двете им дъщери. За щастие, и двамата разполагат със значителни финансови средства и детето им получава "най-доброто лечение".

Луис Енрике и Елена Куйел са изключително здраво семейство. Те отглеждат и възпитават три деца - Пачо, 19, Сира, 18 и Шана, 9. Вижте в този материал колко успешен бе испанецът като треньор на Барселона. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички